Weekend de vară la Vila Simonte

Vara este anotimpul în care Poiana Brașov este invadată de turiști care pornesc în drumeții, bicicliști care se avântă prin pădure și pe traseele special amenajate și de familii și grupuri care aleg să se bucure de minunile naturii și să respire aerul curat de munte.

Iubim weekend-urile de vară la Vila Simonte, iubim diminețile cu soare și micul dejun copios pe care ni-l pregătește de fiecare dată bucătarul nostru iscusit. 

Te întrebi cum decurge un weekend la vilă?

Uneori ne trezim devreme pentru a ne bucura de răsăritul soarelui și așteptăm ca razele sale să ne mângâie chipurile aproape adormite. Servim micul dejun și savurăm o cafea fierbinte, de multe ori pe terasa vilei, pentru a ne bucura de ciripitul păsărilor care ne acompaniază și ne oferă o stare de bine. 

După ce stabilim itinerariul, pornim alături de turiștii noștri în drumeție prin pădurile poienii, fotografiem peisajele frumoase și ne bucurăm alături de ei de locurile pe care le descoperim. 

Mulți turiști vin vara la Poiana Brașov pentru a se bucura de drumeții lungi pe Drumul Vechi, Drumul forestier sau pentru a vizita atracții turistice precum Pietrele lui Solomon sau Peștera de Lapte. Uneori ne însoțim turiștii în drumeții cu telecabina Capra Neagră, unde avem șansa să fim martori la o experiență inedită, trăită deasupra norilor. 

Cea mai mare satisfacție pe care o avem este atunci când vedem bucuria de pe chipul turiștilor noștri când descoperă sau încearcă o activitate nouă. Este o îmbinare de extaz, încântare și bucurie care strălucesc în ochii lor. 

Ziua trece foarte repede atunci când facem activități în natură și nici nu ne dăm seama când se înserează și trebuie să ne întoarcem la vilă. Serile sunt guvernate de apusuri parcă pictate de către un artist iscusit, iar ceea ce ne fascinează este că apusurile sunt de fiecare dată diferite. Niciunul nu seamănă în totalitate cu cel din seara trecută sau cu cel din seara viitoare, iar acest fapt ne dovedește cât poate fi de incredibilă natura ce ne înconjoară.

Ceaiul și cafeaua sunt mereu din partea casei, așadar, seara ne așezăm alături de oaspeții noștri în living sau în sala de jocuri și povestim despre experiențele trăite pe parcursul zilei, împărtășim impresii și idei. Jocurile de societate sunt la mare căutare în serile la vilă, iar noi ne bucurăm că reușim de fiecare dată să creăm o atmosferă plăcută și relaxantă pentru oaspeți. 

Weekend-urile de vară la Vila Simonte sunt pe cât de dinamice, pe atât de relaxante, iar principalul nostru obiectiv este să oferim oaspeților experiențe de neuitat.

Rezervă-ți și tu concediul la Poiana Brașov și bucură-te de timpul petrecut alături de cei dragi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.