Toamna la Poiana Brasov - Cazare Poiana Brasov - Vila Simonte

Ultimele zile de toamnă la Poiana Brașov

E final de toamnă, adică un alt moment din an în care peisajul din Poiana Brașov se schimbă complet. E momentul ca frunzele ruginii să facă loc unui covor alb de zăpadă, iar Poiana să devină destinația principală pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Zilele cu soare blând de toamnă sunt din ce în ce mai puține, iar vremea ploioasă își face simțită prezența tot mai mult, până când temperaturile scad suficient încât să facă loc fulgilor de nea. Frunzele au căzut aproape în totalitate, iar copacii își încep liniștiți somnul de iarnă.

Chiar dacă am avut parte deja de prima zăpadă în octombrie, abia pe final de noiembrie temperaturile scad suficient de mult pentru o perioadă mai lungă, pentru ca zăpada să înceapă să se depună. Perioada aceasta de tranziție între toamnă și iarnă oferă peisaje spectaculoase, aer curat și zile numai bune pentru drumeții pe cărările de munte.

Poiana Brașov este o destinație inedită, tocmai pentru că poate fi vizitată pe tot parcursul anului, oferind o varietate de activități potrivite pentru orice anotimp. Totuși, renumele său este dat de pârtiile de schi, care sunt multe și diverse, astfel încât oricine să găsească ceva potrivit pentru nivelul său.

Rezervă un sejur de iarnă la Vila Simonte și bucură-te de natură și de aer curat. Fie că ești pasionat de sporturi de iarnă, sau preferi liniștea potecilor din pădure, la Poiana Brașov vei găsi cu siguranță activități care să-ți placă și care să te ajute să te relaxezi, departe de vacarmul orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.