1. PREVEDERI GENERALE

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea S.C. TRIDENT PLAZZA SA

S.C. TRIDENT PLAZZA SA isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura website-ului şi a acestor termeni şi condiţii in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Folosirea fara acordul in scris al societatii, a oricaror informatii, date sau fotografii, se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare (administrativ, civil sau penal). Relatia dintre parti este guvernata de legea şi jurisdicţia românească, respectiv Codul Civil, Legea cu privire la protectia consumatorului (O.G. nr. 21/1992), legea comertului electronic (Legea nr. 365/2002) si ordonanta de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative

2. DEFINITII

Site/domeniu – o zona dintr-un sistem informatic, detinuta de vanzator in scopul prelucrarii, stocarii ori transferului de date, ce contine toate informatiile care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric.

Contract la distanta – contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un client, in cadrul unui sistem de vânzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Comanda – rezervarea online pe baza de formular a unui tip de camera aleasa de catre client.

Finalizarea contractului – Comanda facuta de client este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in termenii si conditiile acestui site, care sunt parte integrala din acest contract.

Vanzator (distribuitor) / Comerciant – o persoana juridica ce, in executarea contractelor care intra sub incidenta termenilor si conditiilor contractuale, actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale si care, direct sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre client.

Client (Consumator, Cumparator) – o persoana fizica ce are sau obtine acces la continutul site-ului si serviciului, prin mijloace de comunicare electronice sau in baza unui acord de utilizare intre S.C. TRIDENT PLAZZA SA si acesta si care, in executarea contractelor care intra sub incidenta termenilor si conditiilor contractuale, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale.Utilizator – persoana fizica sau juridica ce are sau obtine acces la continutul site-ului, prin mijloace de comunicare electronice sau in baza unui acord de utilizare intre S.C. TRIDENT PLAZZA SA si acesta.

Serviciu – serviciu de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii clientului sa contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic) utilizate pentru prelucrarea, stocarea sau transmiterea informatiei.

Termeni si conditii – intelegerea contractuala dintre vanzator si client in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Clientul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda ce genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Clientul se obliga sa ia cunostinta de prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

 2.1. PRECIZĂRI PRIVIND CONTRACTUL DE CAZARE

Precizări privind contractul de cazare în unitatea turistică VILA SIMONTE încheiat la distanţă prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă precum fax, email, telefon mobil.

O rezervare este considerată confirmată numai la momentul primirii confirmării exprese din partea reprezentanţilor oficiali ai unităţii de cazare.

Cazarea trebuie realizată în baza rezervării în intervalul orar 14:00-16:00 în prima zi de începere a perioadei de cazare.

Orice cazare care se va dori realizată după acest interval orar va trebui notificată în mod expres reprezentanţilor unităţii de cazare prin email/fax sau telefon în maxim 120 de minute, astfel orice rezervare care nu a fost urmată de cazare până în ora 18:00 va fi de drept anulată, camera/camerele putând fi repartizate altor clienţi. În cazul în care a fost preluat un avans privind cazarea, neanunţarea întârzierii la check-in va da dreptul unitatii de cazare sa pastreze acest avans drept penalitati in eventualitate in care cazarea nu se va mai realiza.

3. UTILIZAREA SITE-ULUI / POLITICA GENERALA

Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre client/utilizator, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre S.C. TRIDENT PLAZZA SA si acesta.

Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.simonte.ro

Site-ul/continutul/serviciul permite vizualizarea si descarcarea materialelor de pe www.simonte.ro exclusiv pentru scopuri personale, necomerciale, doar in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale termenilor si conditiilor si implica aderarea clientului la prezentele termene si conditii, in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate. Informatiile inscrise pe site au caracter informativ si trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora in afara termenilor si conditiilor de fata, fara acordul scris al S.C. TRIDENT PLAZZA SA este interzisa, fiind considerata furt de proprietate intelectuala, si implica raspunderea in fata legilor care le protejeaza.

Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, clientul/utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. Clientul/utilizatorul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unui contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor comenzilor neonorate fata de S.C. TRIDENT PLAZZA SA.

4. VALIDITATEA OFERTEI SI PRETUL PRODUSELOR

Ofertele si produsele S.C. TRIDENT PLAZZA SA sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor termenilor si conditiilor si sunt disponibile in limita stocului. Din acest motiv S.C. TRIDENT PLAZZA SA isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a S.C. TRIDENT PLAZZA SA.

5. MODALITATEA DE COMANDA ONLINE

Comanda se face prin sistemul nostru de comenzi prin formularul de contact/email, prin completarea formularului de comanda. Va rugam sa verificati datele introduse, nu se mai fac modificari pe comanda odata lansata.

Prin finalizarea comenzii clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

Dupa trimiterea comenzii veti primi pe mail un e-mail de confirmare comanda. Acest e-mail confirma faptul ca aceasta comanda a fost preluata de sistem si va fi prelucrata.

Plasarea unei comenzi de cazare online implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare. Plasarea unei comenzi pe acest site, cu acceptarea termenilor si conditiilor de livrare si plata, se considera CONTRACT LA DISTANTA intre consumator si S.C. TRIDENT PLAZZA SA. Contractul la distanta intra in vigoare de la momentul primirii de catre consumator a mesajului de confirmare a comenzii, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in OUG 34/2014.Contractul la distanta este denumit in cuprinsul acestui document Contract si acestuia i se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.

Comenzile plasate de luni pana vineri vor fi prelucrate in 24 de ore de la primirea acestora iar comenzile plasate in zilele de sâmbata si duminica vor fi prelucrate in fiecare zi de luni.

In situatia in care aceste date se modifica, noile termene vor fi anuntate atat pe site cat si in comunicarea electronica.

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului.

In cazul in care un serviciul comandat de catre Cumparator nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

6. MODALITATI DE PLATA

Modalitatea de plata este posibila prin mai multe modalitati precum transfer bancar, plata la cazare cu numerar, plata cu card bancar sau cu vouchere de vacanta si tichete cadou.

7. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C. TRIDENT PLAZZA SA numai in scopul declarat al acestui site: facturarea, livrarea produselor comandate, confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletine informative, facilitarea comunicarii cu clientii sai, informarea acestora cu privire la functionarea site-ului, etc.

Puteti vizita cea mai mare parte a site-ului nostru fara sa ne oferiti datele voastre personale, cum ar fi numele, adresa sau email-ul.

S.C. TRIDENT PLAZZA SA se angajeaza sa va protejeze datele personale si astfel sa nu transmita catre terte parti neautorizate datele personale ale utilizatorilor site-ului si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii/utilizatorii sai si informarii acestora.

Informatiile din formularul de comanda nu vor fi furnizate unei terte parti decat in urma unei cereri explicite din partea clientului.

Datele colectate de la dvs. sunt folosite pentru

1. Facturarea comenzilor de cazare dvs.

2. Rezolvarea anularilor sau plângerilor referitoare la comanda.

3. Pentru a asigura accesul in sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
4. Trimiterea de notificari si newsletters, cu aprobarea dumneavoastra.Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Refuzul dvs. in privinta furnizarii informatiilor de contact solicitate in formularul de comanda determina neonorarea comenzii.

Dispozitii legale care v-ar interesa pot fi regasite in OUG34/2014, Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Drepturile dumneavoastra referitoare la datele personale colectate sunt:

·        dreptul de a fi informati in legatura cu prelucrarea datelor dvs. personale

·        dreptul de acces la datele personale care va privesc

·        dreptul de interventie asupra datelor

·        dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

·        dreptul de opozitie in legatura cu prelucrarea datelor personale furnizate de dvs.

·        dreptul de a va adresa justitiei si/sau autoritatii de supraveghere

·        dreptul sa obtineti de la S.C. TRIDENT PLAZZA SA, in calitatea sa de operator, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile, in special a datelor incomplete sau inexacte

·        dreptul sa solicitati si sa obtineti transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile

·        dreptul de a va opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea in scopuri de marketing direct a datelor dvs. personale

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail contact@simonte.ro

In situatia in care constatati ca unele dintre datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil, pentru a avea posibilitatea sa onoram comenzile dvs. si sa va transmitem eventuale anunturi sau informari privind comenzile respective.

Informatiile de orice natura furnizate de catre dumneavoastra companiei S.C. TRIDENT PLAZZA SA, vor ramâne in proprietatea S.C. TRIDENT PLAZZA SA.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email sau alte date cu caracter personal, şi orice alte date de trafic care au fost colectate, pe site-ul www.simonte.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

8. COPYRIGHT SI UTILIZAREA CONTINUTULUI

Acest site este protejat prin drepturile de autor. Toate denumirile comerciale, reprezentarile grafice, produsele prezentate, postarile, descrierile produselor, materialele video sunt proprietatea S.C. TRIDENT PLAZZA SA, protejate prin legile in vigoare. Este strict interzisa orice modificare sau reproducere a continutului, iar acesta nu poate fi copiat sau utilizat in niciun alt mod, fara permisiunea prealabila a societatii S.C. TRIDENT PLAZZA SA. Este permisa reproducerea partiala a continutului, cu mentionarea sursei.

9. GESTIONAREA RECLAMATIILOR/SUGESTIILOR/INTREBARILOR

In cazul unor reactii adverse/neplacute ca efect al utilizarii produselor puse la dispozitie cu ocazia furnizarii serviciilor, sunteti rugat sa anuntati compania S.C. TRIDENT PLAZZA SA.

10. RESPECTAREA DISPOZITIILOR LEGALE

Prezentul document si utilizarea www.simonte.ro sunt guvernate de legea din România si sunt supuse competentei exclusive a instantelor române, orice modificare legislativa care afecteaza intr-un fel sau altul dispozitiile prezentate in acest document fiind in afara controlului companiei S.C. TRIDENT PLAZZA SA, dar a caror respectare este absolut obligatorie.

11. ALTE CLAUZE

Termenii si Conditiile de utilizare expuse in acest document reprezinta Contractul dintre dumneavoastra si S.C. TRIDENT PLAZZA SA, pe care trebuie sa il acceptati si respectati pentru a putea utiliza serviciile noastre online, pe site-ul www.simonte.ro.
S.C. TRIDENT PLAZZA SA isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a utilizatorului sau clientului. S.C. TRIDENT PLAZZA SA nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).