Telemunca – lucrează și călătorește în același timp la Poiana Brașov

Telemunca este un subiect foarte des abordat mai ales în ultima perioadă, când o mare parte din oameni lucrează de acasă.
Situația generată de pandemie a determinat angajatorii să regândească prioritățile și să adopte măsuri care contribuie la combaterea pandemiei. Telemunca a fost și este încă o opțiune la care mulți angajatori au apelat și care aduce numeroase beneficii și angajatului. 

Unul dintre beneficii este faptul că poți să lucrezi de oriunde: de la munte sau de la mare, atâta timp cât ai internet și un laptop.
Dacă nu vrei să îți iei un concediu, alege să lucrezi de la Poiana Brașov, într-un cadru natural de poveste. Nici nu-ți vei da seama când ajungi la finalul programului de muncă și te vei putea bucura de activitățile de la Poiana Brașov.

Te întrebi ce opțiuni ai pentru după-amiezile însorite?

Poți alege să pornești în drumeție pe Drumul Vechi și să descoperi cartierul Șcheilor de altădată și Pietrele lui Solomon – obiective turistice foarte căutate și admirate. Dacă îți dorești ceva mai dinamic, poți opta pentru cursuri de echitație, ATV-uri pentru adulți sau drumeție cu telecabina. Toate aceste activități îți vor oferi adrenalină pentru întregul concediu! 

Dacă îți dorești să îmbini telemunca cu concediul, te așteptăm cu drag la Vila Simonte unde poți alege din 15 spații de cazare. Unul dintre ele sigur este potrivit pentru dorințele tale! Dacă ești o persoană care se simte vinovată când pleacă în concediu că a lasat task-uri neterminate la muncă, această opțiune este perfectă pentru tine. Muncești și te bucuri în același timp și de natură, de aerul curat de munte și peisajele de poveste din Poiana Brașov. 

Rezervă-ți concediul la Vila Simonte cu tichete de vacanță!

Un alt beneficiu pe care îl oferim la Vila Simonte este posibilitatea de plăti cu tichete de vacanță. Așadar, dacă ai primit tichete de vacanță de la angajatorul tău, te așteptăm să petreci momente de neuitat la Poiana Brașov și să te bucuri de timpul petrecut într-un cadru natural, să faci fotografii care-ți vor aminti de experiențele trăite și să explorezi pădurile și împrejurimile acestui loc de poveste!

Mintea ta are nevoie de relaxare, de un reset de la agitația și aglomerația urbană. Unde altundeva vei găsi momente de liniște și relaxare, dacă nu la munte, înconjurat de frumusețea naturii, apusuri de poveste și ciripitul liniștitor al păsărilor. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.