Suita - Vila Simonte - Cazare Poiana Brasov

Suita

Suitele Vilei Simonte sunt cele mai indicate atunci cand doriti sa va simtiti relaxati in adevaratul sens al cuvantului!

Chiar daca veniti in vacanta singuri sau insotiti de copiii dumneavoastra, suitele sunt perfecte atunci cand doriti un spatiu generos, open-space, dar si intimitate.

Cele doua camere, dispuse pe doua niveluri, comunica printr-o scara interioara din lemn, care confera un aspect inedit si fermecator intregii incaperi.

Camera de zi si sala de baie sunt amplasate pe primul nivel, iar dormitorul este amplasat in partea superioara, la balcon.

Salonul este amenajat astfel incat sa va bucurati de un spatiu de zi cat mai adecvat, avand la dispozitie birou, Smart TV, masuta, dar si o canapea extensibila, iar dormitorul este prevazut cu pat matrimonial si cu un al doilea Smart TV, pentru o relaxare cat mai deplina.

Nu doar conditiile oferite va vor face sa iubiti acest tip de camera, ci si culorile calde ale peretilor, imbinate cu petele de culoare vii ale accesoriilor…. care creeaza acel ambient minunat pentru momente memorabile!

Detalii

Disponibilitate

Formular de rezervare

Campurile obligatorii sunt marcate cu *Rezerva din 1 camere disponibile

Suita este disponibila pentru data selectata.

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.