Primavara Poiana Brasov - Vila Simonte

Pregătiri de primăvară la Poiana Brașov

Chiar dacă iarna încă își face simțită prezența, razele de soare stinghere și ciripitul păsărilor anunță că natura începe să se înverzească și să ne arate cealaltă față a ei, mai blândă și călduroasă.
Primăvara nu va alunga turiștii, ci îi va atrage prin frumusețea unei drumeții în aer liber, a orelor de echitație și mai ales, a sejururilor de 1 și 8 martie. Ne pregătim de cu zor pentru turiștii din prima zi de primăvară și ne dorim ca totul să fie impecabil, deoarece profesionalismul este una dintre principalele noastre valori.

Dacă încă nu te-ai gândit cum vei petrece prima zi de primăvară sau 8 martie – Ziua Femeii, Poiana Brașov este destinația perfectă atât pentru cupluri, cât și pentru familii numeroase.
La Vila Simonte avem 15 spații de cazare pentru toate gusturile și nevoile, precum și toate condițiile necesare unei șederi cât mai plăcute. Dacă vrei să te relaxezi citind o carte lângă șemineu sau în propriul tău jacuzzi sau baldachin, alege cu încredere camera Studio. Aceasta este prima alegere a cuplurilor care vor să petreacă un sejur de neuitat, bucurându-se de intimitate și liniște.

Bucătarul nostru este unul dintre cei mai buni în arta gastronomiei și ne surprinde întotdeauna cu gusturi aromate și mâncăruri care-ți fac cu ochiul. În fiecare dimineață așteptăm ”surpriza bucătarului” pentru a ne începe ziua în forță și voie bună, iar ciripitul păsărilor de pe terasă, locul unde luăm micul dejun, ne încântă auzul.

Parcă Poiana Brașov începe să prindă viață, aerul e tot mai cald, iar soarele își face simțită prezența aproape în fiecare zi la orele amiezii. Tuturor ne este dor de copacii înverziți, ne lungile drumeții pe traseele montane care te introduc într-o adevărată aventură în urma căreia te vei alege cu amintiri frumoase și unice.

Despre asta este vorba la Poiana Brașov: regăsire, echilibru și conectare cu natura. Rezervă un sejur de 1 sau 8 martie și bucură-te alături de persoana iubită de momente minunate împreună, într-un cadru care cu siguranță vă va rupe din rutina zilnică. Mintea noastră are nevoie de relaxare, de momente în care nu ne gândim la nimic, ci doar ne bucurăm de ceea ce există în jurul nostru. Bucuriile cu adevărat importante în viața noastră sunt lucrurile mărunte pe care le facem și experiențele petrecute alături de cei pe care îi iubim.

Călătoriile ne ajută să privim viața diferit, să ne dăm seama cât de mare poate fi această lume și câte locuri merită explorate. E important să punem pe pauză munca și să ne amintim de ce trăim și de ce există atâtea frumuseți în jurul nostru. E vorba de contemplare și de regăsire a propriului spirit și cred că natura ne poate ajuta în acest proces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.