Pregătește-te pentru deschiderea sezonului de schi la Poiana Brașov

Cel mai așteptat eveniment al iernii la Poiana Brașov este deschiderea sezonului de schi. Iubitori ai sporturilor de iarnă din toată țara se reunesc în Poiană pentru a se bucura de zăpada din masivul Postăvaru. Atmosfera este efervescentă, iar în aer plutește veselia la fiecare pas.

Stațiunea este renumită pentru varietatea de pârtii cu grade diferite de dificultate. Indiferent dacă ești începător sau ai deja ceva ani de experiență, vei găsi cu siguranță pârtii pe gustul tău. 

Cum te pregătești pentru deschiderea sezonului de schi?

  • Scoate echipamentul de sport de la păstrare și analizează în ce condiție se află. Fie că e vorba de schiuri, clăpari sau placă de snowboard, toate acestea au nevoie de curățare și întreținere pentru a fi în stare perfectă pe pârtie. Pregătește-te din timp, pentru ca atunci când începe sezonul să fii gata de plecare.
  • Verifică-ți și îmbrăcămintea și asigură-te că ai tot ce îți trebuie – de la bluza termică până la geacă și pantaloni de schi. Completează echipamentul cu mănuși, cască și ochelari de protecție. Verifică ce îți lipsește și achiziționează din timp; cu siguranță nu vrei să te prindă sezonul nepregătit.
  • Rezervă din timp un sejur la Vila Simonte ca să scapi de grija de a căuta cazare. Vila se află într-o locație liniștită, aproape de pârtiile de schi. Odată ce primii fulgi de nea încep să cadă, Poiana începe să se aglomereze, iar oamenii caută disperați spații de cazare libere, în apropierea pârtiilor. Dacă îți planifici sejurul din timp, scapi de această bătaie de cap. 

Te așteptăm la Poiana Brașov să te bucuri de sporturile tale preferate iarna aceasta.

One thought on “Pregătește-te pentru deschiderea sezonului de schi la Poiana Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).