pentru a fi la curent cu ofertele noastre promotionale.
Cetatea Rasnovului
Construita pe un deal stancos, deasupra orasului Rasnov, cetatea este un obiectiv istoric care nu trebuie ratat. In interiorul cetatii, exista un muzeu de arta feudal in care sunt expuse arme, mobilier de epoca, porturi specifice epocii medievale, dar si cateva instrumente de tortura.
Castelul Bran
Legenda care a sporit renumele castelului a fost cea a lui Dracula, asociat domnitorului roman Vlad Tepes.
Inceputurile Castelului Bran dateaza inca din anul 1211, iar prin el s-au perindat rand pe rand cavaleri teutoni, regi maghiari, domnitori romani, principi ai Transilvaniei, iar in anul 1920 castelul este oferit Reginei Maria, de catre cetatenii Brasovului, devenind resedinta favorita a familiei regale.
Cetatea Fagarasului
Considerata una dintre cetatile puternice ale Transilvaniei, fortareata a fost atacata de foarte multe ori de catre inamici, insa nu a fost niciodata cucerita. Cetatea este amplasata la jumatatea drumului intre Brasov si Sibiu, in centrul orasului Fagaras, si actualmente gazduieste Muzeul Tarii Fagarasului.
Manastirea Brancoveanu din Sambata de Sus
A fostconstruita de catre domnitorul Constantin Brancoveanu, domn al Tarii Romanesti (1688-1714). Lacasul sfant se afla pe valea raului Sambata, la poalele Muntilor Fagaras, la o altitudine de peste 600 m.
Castelul Peles Sinaia Castelul Peles a fost construit la comanda regelui Carol I, fiind un obiectiv unic in Romania, poate chiar si in Europa. Resedinta a familiei regale, si apoi devenit muzeu, castelul pastreaza in mod autentic elementele de mobilier si amenajarile luxoase specifice unui stil de viata monarhic. Muzeul ofera vizitatorilor o multitudine de expozitii si colectii unicat: ceramica, sticlarie, orologerie, orfevrarie.