Gradina Zoologica Brasov

Situata in cartierul Noua, Gradina Zoologica Brasov este amplasata in mijlocul padurii, intr-un loc linistit, in care cele peste 300 de animale sunt gazduite si bine ingrijite. Parcul Zoo a fost modernizat de curand si dispune inclusiv de un Planetariu, de un loc de joaca pentru copii si de o cofetarie.

Parc Aventura Brasov

Parc Aventura este lider national in domeniul activitatilor sportive, recreative si de aventura in aer liber si la inaltime, unul dintre cele mai vizitate obiectiv turistice din Brasov. Parcul dispune de 16 trasee de dificultate progresiva, fiind ideal pentru petrecerea timpului liber atat cu familia, cat si cu prietenii.

Paradisul Acvatic Brasov

Un adevarat paradis pentru cei mari si mici, indiferent de sezon! Complexul este intins pe o suprafata de 12.000 mp parte acoperita si 12.000 mp destinati sezonului estival, si dispune de 6 piscine interioare si 3 piscine in aer liber, tobogane cu apa, saune, jacuzzi, grota de relaxare, sala de fitness  restaurant si terase.

DinoPark Rasnov

Cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, intins pe o suprafata de 3 hectare, DinoPark este situat in apropiere de Cetatea Rasnov. Pe langa un traseu impresionant cu 100 de dinozauri în marime naturala, parcul dispune de multe alte atractii: locuri de joaca pentru copii, casute in arbori, un cinematograf 9D, un cinematograf 360°, trasee de aventura, tiroliana, labirint cu lasere.

Rezervatia de Ursi Zarnesti

Rezervatia LiBEARty de la Zarnesti cu o suprafata de 69 de hectare este prima rezervatie naturala pentru ursii captivi din Romania. Astazi, rezervatia este caminul a peste 100 de ursi, toti fiind salvati de la o viata cruda si abuziva de captivitate.

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).