Luna de miere sau un sejur romantic la Poiana Brașov

Vara aceasta lucrurile s-au mai relaxat în ceea ce privește restricțiile generate de pandemie. 

Din acest motiv mulți tineri au șansa să își organizeze cea mai importantă zi din viața lor în condiții aproape normale. 

Poiana Brașov este locul ideal pentru a petrece luna de miere sau un sejur romantic cu persoana iubită. Deconectarea de rutina zilnică și agitația urbană este de cele mai multe ori exact ce avem nevoie pentru a ne încărca bateriile și pentru a ne bucura de natură și minunile sale. 

Dacă alegi Poiana Brașov ca destinație de vacanță pentru a petrece luna de miere sau chiar și un sejur romantic, la Vila Simonte te așteaptă 15 spații de cazare amenajate special pentru a asigura confortul necesar de care ai nevoie. 

Dintre activitățile pe care le poți face în cuplu la munte se numără drumețiile prin pădure – unde ai șansa să vizitezi atracții turistice precum Pietrele lui Solomon, cartierul Șcheilor de altădată, Drumul Vechi. Dacă ești adeptul adrenalinei, cu siguranță îți vor face cu ochiul plimbările cu bicicleta și cu ATV-urile, drumețiile cu telecabina Capra Neagră – pe care nu trebuie să le ratezi deoarece vei trăi o experiență minunată. Deasupra norilor te vei simți liber, ca o pasăre care se bucură de peisajele incredibile ale poienii. 

Dacă nu ești adeptul sporturilor care îți cresc adrenalina, poți opta pentru echitație. Chiar dacă nu ai mai încercat niciodată, instructorii sunt pregătiți să te învețe și să te bucuri din plin de o experiență nouă. 

Seara, la apusul soarelui este cel mai bun prilej pentru a-i spune persoanei iubite cât de mult o apreciezi și iubești. Fiecare apus este diferit, de parcă în fiecare seară îl pictează un alt artist, iar combinația cromatică pare ruptă din picturile expresioniste. 

Natura este atât de plină de viață încât ne inspiră în fiecare zi câte puțin din seva ei, reușind să ne aducă echilibrul și armonia de care avem nevoie. Iubirea plutește în aer la Poiana Brașov, este un loc cu o energie aparte care îi apropie și mai mult pe cei îndrăgostiți, le arată minunile sale și îi bucură cu peisajele de vis și sentimentul că au ajuns la capătul lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.