Idei pentru un concediu reușit la munte

Poiana Brașov este un loc foarte îndrăgit de către turiștii care aleg să-și petreacă concediul în inima naturii. Diversitatea activităților în aer liber, frumusețea naturii și a peisajelor sunt doar câteva aspecte care conving turiștii că merită să-și petreacă zilele de vacanță în poiană. 

Chiar dacă este vară și mulți oameni aleg să-și petreacă concediul la mare pentru că este deschis sezonul estival, un concediu la munte poate fi la fel de reușit. Iată câteva idei pentru a petrece zile de neuitat la Poiana Brașov:

1.Drumeții prin pădure 

O drumeție lungă prin pădurile din Poiana Brașov te va ajuta să te deconectezi de aglomerația urbană, te va relaxa și conecta cu natura. Drumul Vechi este cel mai căutat pentru drumeții deoarece te poți plimba la umbra coroanelor dese ale copacilor, iar peisajele sunt impresionante. Nu uita să-ți pui în rucsac apă și mâncare deoarece nu vei simți când trece timpul. Trusa de prim ajutor este și ea o necesitate pentru a fi pregătit pentru orice. 

2.Plimbări cu ATV-ul și bicicleta

Iubitorii de senzații tari și de adrenalină sunt așteptați la Poiana Brașov pentru plimbări cu Atv-ul și bicicleta pe trasee special amenajate. Distracția este la cote mari la munte, iar experiențele sunt de neuitat. 

3.Creează un album de vacanță

Peisajele pe care ai șansa să le admiri la Poiana Brașov sunt rupte parcă din cele mai frumoase povești ale lui Ion Creangă. Copacii falnici, florile și plantele creează un contrast uimitor, iar dacă ești atent la apus, vei observa că de fiecare dată e diferit și tot mai intens. Un aparat de fotografiat și multă răbdare sunt lucrurile de care ai nevoie pentru a-ți creea propriul album de vacanță pe care să-l arăți celor dragi. 

Rezervă-ți o vacanță la munte de care nu vei uita foarte curând, bucură-te de liniște, relaxare și armonie la Poiana Brașov!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.