Cazare Poiana Brasov

De ce să alegi muntele pentru un concediu de neuitat?

Atunci când vrei să îți planifici concediul după o perioadă de rutină, în care munca ți-a ocupat majoritatea timpului, te afli în fața unei alegeri destul de grele: munte sau mare?
Dacă plănuiești să călătorești singur, lucrurile sunt destul de simple, deoarece vei alege cu siguranță ceea ce-ți place cel mai mult, însă dacă călătorești cu prietenii sau familia, nu este ușor să ajungi la un numitor comun.

Marea are numeroase avantaje în perioada de sezon, însă dacă îți dorești să călătorești în afara sezonului, trebuie să alegi destinații exotice, care implică de obicei costuri destul de mari.
În această perioadă concediile la munte sunt o opțiune la care apelează foarte multe persoane, deoarece există numeroase activități care atrag atenția.
La Poiana Brașov poți îmbina relaxarea cu dinamismul și să creezi un echilibru între minte, corp și suflet. Iată 3 motive pentru care să alegi muntele care destinație pentru un concediu care v-a rămâne multă vreme în amintirile tale:

1. Drumețiile și sporturile de iarnă

Dacă ești o persoană căreia îi place activitatea fizică sau pur și simplu vii în concediu împreună cu copiii și sunt curioși de tot ceea ce văd în jurul lor, Poiana Brașov este locația perfectă. Ai posibilitatea de a face drumeții pe trasee special amenajate și să te bucuri de peisajele montane, parcă rupte din basme. În plus, sporturile de iarnă sunt la mare căutare în această perioadă și chiar dacă ești începător, nu-ți face griji, instructorii sunt pregătiți pentru a-ți arăta frumusețea fiecărui sport de iarnă.

2. Relaxare lângă șemineu

Dacă primul lucru la care te gândești atunci când îți iei concediu este relaxarea, la Vila Simonte ai parte de confort și liniștea pe care ți-o dorești. Vila este amplasată într-o zonă liniștită, așadar, să nu te mire dacă păsările îți vor bate cu ciocul în geam dimineața. Câteodată iau micul dejun cu noi la terasă. Seara, turiștii se adună de obicei în living și joacă diverse jocuri de societate. Astfel, poți alege să socializezi sau să te bucuri de un ceai din partea casei în timp ce citești o carte lângă șemineu.

3. Drumeții cu telecabina

Drumețiile cu telecabina sunt opțiunea perfectă dacă vrei să admiri peisajele de la înălțime și vrei să te bucuri de o experiență aproape nepământeană. Cu telecabina drumul până la Postăvaru durează aproximativ 8 minute, așadar ai timp să te bucuri de senzație și de priveliștea impresionantă.

Concediile la Poiana Brașov sunt opțiunea ideală dacă vrei să le petreci singur, cu prietenii sau familia. Este locul unde ai parte de relaxare și acțiune în aceeași zi și nu uita de aerul curat de munte, care îți va pune plămânii în mișcare. După o perioadă lungă în care munca ți-a ocupat tot timpul liber, mintea ta are nevoie de relaxare și odihnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).