De ce merita sa petreci timp facand telemunca de la munte

Situatia actuala a determinat multi angajati si antreprenori sa-si desfasoare munca de acasa, iar pentru munca in echipa se utilizeaza diverse platforme online care sa faciliteze comunicarea dintre acestia.

Acest fapt are numeroase avantaje si dezavantaje, insa preferam sa scoatem in evidenta avantajele.

Te-ai gandit ca in timp ce lucrezi, te poti relaxa la munte, bucurandu-te de peisaje de neuitat? Iata 3 motive de ce merita sa petreci timp facand telemunca de la munte:

Relaxeaza-te facand fotografii si bucurandu-te de aerul curat de munte.

Poti fi in concediu si sa lucrezi in acelasi timp! Dupa programul de munca, te poti relaxa si sa te bucuri de peisaje frumoase, poti face fotografii si sa te relaxezi mult mai usor decat acasa, unde cu siguranta mai ai multe lucruri de facut dupa munca.
In acest fel investesti timp in relaxare, in odihna, iar creierul tau e pregatit si mult mai odihnit pentru o noua zi de munca. In plus, lucrand intr-un mediu atat de placut, acest lucru te va motiva sa finalizezi mai repede task-urile in acea zi si sa ai restul zilei libera pentru activitatile care te fac fericit.

Fa drumetii si diverse activitati care-ti vor imbunatati conditia fizica

Imediat ce termini task-urile de la job, ai posibilitatea sa-ti pui rucsacul in spate si sa pornesti intr-o drumetie prin padure. Peisajele montane din Poiana Brasov sunt parca rupte din basm si te vei bucura de fiecare clipa. Ai sansa ca in drumetiile tale sa te intalnesti cu caprioare si diverse pasari, sa descoperi frumusetea padurilor si sa creezi propria ta aventura de care sa povestesti celor dragi tie. In plus, poti porni intr-o drumetie cu telecabina deasupra tuturor!
Calatoria pana la cabana Postavaru dureaza aproximativ 7 minute, timp in care te bucuri de frumusetea peisajelor si cromatica vie a copacilor.

Serveste un mic dejun copios si bucura-te de ceaiul sau cafeaua de dimineata

Multi dintre noi prefera ca dimineata sa serveasca un mic dejun rapid, sau chiar deloc. Daca alegi sa lucrezi de la munte, ai posibilitatea sa fii mai atent la ritualurile culinare de dimineata, aloci mai mult timp servirii micului dejun preparat de un bucatar profesionist. La Vila Simonte poti servi micul dejun pe terasa, acompaniat de ciripitul pasarilor si inspirand aer curat de munte. Cu siguranta vei avea mai multa pofta de mancare si-ti vei savura mult mai intens cafeaua fierbinte.

Te-am convins sa faci telemunca de la munte? Ia-ti concediu si munceste in acelasi timp investind timp in relaxare, activitati montane si bucurandu-te de frumusetea naturii. Cu siguranta te va ajuta sa te deconectezi de agitatia urbana si sa-ti dai un reset.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.