Snowboarding Poiana Brasov - Cazare Poiana Brasov - Vila Simonte

Cum te pregătești pentru călătoriile de iarnă?

Suntem deja în luna noiembrie, și se pare că iarna este chiar după colț. Urmează un sezon magic, cu zăpadă și voie bună, cu obraji roșii de frig și seri liniștite lângă foc.

Iarna aduce schimbări dramatice de peisaj și de temperatură, așa că orice călător trebuie să se pregătească din timp, pentru ca excursiile sale în sezonul rece să fie plăcute și amintirile memorabile. 

Cum te pregătești înaintea sezonului de iarnă?

  • Scoate echipamentul de sport din pod și asigură-te că e pregătit pentru iarna aceasta. Fie că e vorba de schiuri, clăpari, placă de snowboard sau doar o sanie, toate acestea au nevoie de curățare și întreținere pentru a fi în stare perfectă pe pârtie.
  • Adaptează-ți echipamentul de drumeții pentru sezonul rece. Adaugă în ghiozdan șosete groase, o căciulă, mănuși și o pereche de ochelari care să-ți protejeze ochii de zăpada orbitoare.
  • Scoate de la păstrare hainele mai groase și bocancii impermeabili. Verifică dacă toate sunt în stare bună și dacă mai ai nevoie să cumperi și altceva. Dacă ești echipat corespunzător, nu vei avea nicio problemă cu temperaturile de afară. 

Rezervă-ți încă de pe acum sejurul de iarnă la Vila Simonte, ca să te poți bucura în voie de zăpadă cât e ziua de lungă. La Poiana Brașov vei găsi foarte multe modalități de a-ți petrece timpul, pe lângă obișnuitele sporturi de iarnă.

După fiecare zi plină te așteptăm cu un ceai cald să ne povestești despre aventurile tale de peste zi. Poți să te relaxezi la o tură de board games în lobby, sau dacă preferi intimitatea, te invităm să alegi unul din spațiile de cazare cu șemineu, ca să petreci o seară liniștită lângă foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.