Inchiriere de biciclete - Vila-Simonte

Cum te poți distra în Poiana Brasov

Vara la Poiana Brașov este timpul perfect pentru a face activitățile pe care le iubești sau pe care nu le-ai mai încercat până acum. Chiar dacă ești o persoană care vrea să se relaxeze sau îți place adrenalina și cauți senzații tari, Poiana Brașov este locul potrivit pentru a petrece timp de calitate. 

Cum te poți distra la Poiana Brașov?

  • Te dai cu bicicleta

Chiar dacă ești începător sau avansat, în Poiana Brașov vei găsi trasee special amenajate pentru bicicliști. Nu uita să-ți pui în rucsac apă, mâncare, o roată de rezervă, un far și o pompă pentru bicicletă. Există situații în care s-ar putea să ai nevoie de ele. 

  • Distrează-te în Pub Rossignol

După o drumeție lungă sau o plimbare cu bicicleta, Pub Rossignol este locul perfect pentru a te distra cu prietenii, pentru a socializa și pentru a bea ceva răcoritor. Seara este plin de turiști care vor să se bucure de timpul petrecut în Poiana Brașov și să trăiască experiențe frumoase. 

  • Mergi la echitație 

Cursurile de echitație sunt la mare căutare atât de către copii, cât și de către adulți. Multe familii care vin cu copiii în concediu preferă această activitate pentru a petrece timp împreună și pentru a învăța ceva nou. 

  • Urci pe munte și îți pui un super podcast în urechi

Drumețiile sunt cea mai frumoasă activitate prin care poți descoperi natura și locurile din Poiana Brașov. Peisajele îți vor tăia respirația, iar atunci când ajungi sus pe munte, pune-ți căștile și ascultă cu atenție podcastul preferat. 

  • Dansează și bucură-te de soare 

Când simți nevoia să te distrezi și nu știi ce să faci, dansează. Pune-ți căștile în urechi, dă play la muzica preferată și fă abstracție de cei din jurul tău. Lasă razele soarelui să-ți mângâie chipul și să-ți dea energia de care ai nevoie. 

  • Plimbă-te cu ATV-ul

Plimbările cu ATV-urile pentru adulți sunt alegerea potrivită dacă ești în căutare de adrenalină și vrei să descoperi cele mai ascunse colțișoare ale poienii. Nu uita aparatul foto pentru a imortaliza peisajele pe care le vei întâlni în plimbările tale, iar dacă se înnoptează, acordă atenție apusului. Este întotdeauna magic!

Există o mulțime de activități pe care le poți face la Poiana Brașov. Pe restul vrem să le descoperi chiar tu, așadar rezervă-ți concediul la munte și bucură-te de aerul curat, timpul de calitate petrecut cu cei dragi și zilele lungi de vară. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.