Cum arată o seară de iarnă la Vila Simonte

Principalele valori de la care nu ne abatem în activitatea noastră la Vila Simonte sunt ospitalitatea, profesionalismul și onestitatea cu care tratăm fiecare turist.
Înainte de toate suntem o familie, așadar, fiecare turist care ne trece pragul face parte din familia noastră numeroasă și este tratat ca un apropiat.

La Poiana Brașov ai foarte multe opțiuni de distracție, începând de la sporturile de iarnă din cele mai diverse, până la drumeții pe munte sau cu telecabina. Vei trăi experiențe de neuitat, care merită povestite celor dragi.

Seara, când majoritatea turiștilor se adună în living pentru a discuta sau pentru diverse activități indoor, oferim cafea și ceai din partea casei. Este o tradiție a noastră pe care o respectăm în fiecare seară și care ne aduce o mare bucurie. Obiectivele noastre e să ne vedem turiștii mulțumiți de șederea la vilă, de confortul și de serviciile oferite.

După o zi plină de activitate, în care ai descoperit minunatele peisaje ale Poienii Brașov, ai mai multe opțiuni pentru a-ți petrece seara la Vila Simonte și anume:

1. Jocuri de societate și distracție

Dacă mai ai energie pentru o serie de jocuri de societate, atunci e opțiunea perfectă pentru a-ți petrece seara în compania celor dragi sau a altor turiști cu care te-ai împrietenit. Ai șansa să alegi din numeroase variante de jocuri și să-ți testezi abilitățile.

2. Citește cartea preferată lângă șemineu

La Vila Simonte avem numeroase opțiuni de lectură, însă nimic nu se compară cu cartea preferată citită lângă șemineu, alături de o cană cu ceai fierbinte. Dacă vrei mai multă liniște și intimitate, fiecare cameră are o priveliște de poveste, așadar vei fi plăcut surprins de cât de mult te poate ajuta natura să te relaxezi.

Poți alege să citești și în jacuzzi.

3. Vizionează serialul preferat pe Netflix

Dacă nu vrei să participi la jocuri de societate sau să citești o carte, te poți relaxa vizionând episoadele din serialul preferat sau un film pe placul tău. Ceaiul nu trebuie să lipsească deoarece te va ajuta să te relaxezi după o zi plină de acțiune și activitate fizică.

Concediul la Poiana Brașov se anunță a fi dinamic, presărat cu activități și emoții, așadar pregătește-te pentru a te bucura de fiecare moment și a împărtăși cele mai frumoase amintiri cu cei dragi ție. Mintea și corpul tău au nevoie de relaxare, de ieșire din rutină și cotidian pentru a putea fi productive în perioada următoare. Ai grijă de nevoile tale și rezervă-ți concediul la Vila Simonte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.