Crăciunul la Vila Simonte – voie bună, cadouri și zâmbete

Perioada sărbătorilor e mereu încărcată cu emoție, gânduri pozitive și entuziasm, atât din partea celor mici, cât și din partea celor mari. Fiecare dintre noi e preocupat să se simtă bine, să petreacă timp de calitate alături de cei dragi și să se bucure de momentele prezente. 

Sărbătorile la Vila Simonte au acel ceva care ne amintește de căldura casei bunicii și mirosul de iarnă, de brad proaspăt și voie bună. Este un amestec de echilibru și adrenalina ultimelor pregătiri pentru Crăciun, e un timp aparte, care merită trăit la adevărata sa valoare.

Colegii noștri sunt pregătiți să primească oaspeții, bradul e împodobit, iar cadourile așteaptă să trezească bucurie în ochii celor mici. Copiii au parte de cele mai interesante activități, un loc de joacă special amenajat pentru a se distra, jocuri de societate și cu siguranță, îi va preocupa scrisoarea pentru Moș Crăciun. 

Râsetele copiilor ne încălzesc sufletele în acest anotimp înghețat, sunt ca petele de culoare într-o lume gri, ne dau speranță și voie bună. Colindele nu lipsesc niciodată și încercăm în fiecare an să păstrăm tradițiile, deoarece ne amintesc ce sărbătorim cu adevărat și scopul pentru care ne-am adunat cu toții la aceeași masă.

Zâmbete, chicoteli în ceas de seară, muzică, dans, mâncare gustoasă și din belșug, iar seara de Crăciun va fi de neuitat. Nu e nevoie de foarte multe pentru a fi fericiți, de cele mai multe ori, doar oamenii din jurul nostru fac diferența. E important să ne petrecem sărbătorile cu cei dragi, să închinăm un pahar de vin și să discutăm despre ce s-a întâmplat peste an, despre experiențele noi și provocările prin care am trecut fiecare. Provocările ne determină să ne dezvoltăm, să creștem și să ne resetăm setul de valori în funcție de care luăm decizii. 

Sărbătorile de iarnă reprezintă momentul în care punem pe pauză tot ce înseamnă muncă, agitație și aglomerație. Îmbrățișăm momente de tihnă, petrecem timp cu copiii și cei dragi și ne relaxăm mintea. Iarna e un anotimp al regenerării, al căutării echilibrului și al minunilor. Iarna înseamnă magie, iar sărbătoarea de Crăciun ne oferă tuturor șansa să fim mai empatici, mai buni atât cu noi înșiși, cât și cu cei din jur. 

La Vila Simonte Poiana Brașov oferim oaspeților noștri șansa să petreacă timp de calitate, am pregătit activități pentru toate gusturile și vârstele și ne străduim zilnic să fim cele mai bune gazde. Ne așteaptă un Crăciun de poveste, presărat cu zâmbete, colinde și emoția timpului petrecut alături de cei pe care îi iubim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.