Vila Simonte

Concediul la Poiana Brasov

Intotdeauna este binevenita o alta perspectiva, o alta idee care ne rupe din monotonia gandurilor noastre si ne ajuta sa nu ne dezvoltam o gandire unidirectionista. De ce spun asta? De cate ori ai cautat review-uri pentru un anumit loc, produs, serviciu, inainte sa faci o alegere? Cred ca raspunsul e aproape de fiecare data. De ce? Pentru ca noi oamenii avem nevoie de confirmari, pentru ca noi oamenii nu vrem sa facem alegeri gresite sau sa riscam, mai ales ca traim in era tehnologiei si avem posibilitatea sa aflam aproape tot.

Acestea fiind spuse, vreau sa impartasesc cu tine bucuria de a afla ca oamenii sunt multumiti de serviciile si timpul petrecut la Vila Simonte. Primim feedback-uri tot mai pozitive si incarcate de entuziasm si nu putem decat sa fim in culmea fericirii.

Daca esti curios si conteaza pentru tine o alta perspectiva, te invit sa analizezi unul dintre feedback-urile primite si sa te gandesti serios daca merita sa-ti iei cateva zile de concediu la Poiana Brasov. Toate semnalele spun ca merita!

Am petrecut un timp de poveste la Vila Simonte Poiana Brasov. Initial am fost destul de impacientata cand ma gandeam ce cazare sa aleg la Poiana Brasov dintre atatea posibilitati de cazare si ma bucur ca am facut alegerea buna. Suntem o familie cu 2 copii si am vrut neaparat un loc intim, linistit, neaglomerat, curat si care sa aiba privelisti interesante deoarece dupa atatea luni de munca, imi place sa ma relaxez dimineata cu o cafea fierbinte, sa citesc si sa mai privesc din cand in cand pe geam. Cred ca fiecare dintre noi are acel mic tabiet care-l face sa se simta cel mai bine si-l ajuta sa se relaxeaze. Am fost intampinati de catre un personal cu zambetul pe buze, dedicat in ceea ce face si foarte prietenos. Copiii au fost incantati de activitatile pe care au putut sa le desfasoare in cadrul vilei si de amabilitatea personalului. Cu siguranta voi reveni, m-am simtit foarte bine! (Alina, 37 ani, Sibiu)

Multumirea oaspetilor nostri ne arata ca implicarea si responsabilitatea de care dam dovada, au rezultate pozitive. Suntem deschisi la imbunatatiri si ne bucuram cand oaspetii nostri ne atrag atentia sau ne ofera idei de mai bine, deoarece scopul Vilei Simonte e de a satisface si cele mai exigente cerinte.

Ospitalitatea e cea mai importanta valoare si in acelasi timp calitate, pe care sigur o vei remarca. A fi ospitalieri cu clientii nostri inseamna a ne implica 100% pentru ca sederea lor sa fie cat mai placuta si sa petreaca un timp de neuitat. Mereu ne-am dorit ca Vila Simonte sa nu fie perceputa doar ca o cazare la Poiana Brasov, ci ca pe un loc cald, familiar, cu o atmosfera armonioasa si echilibrata. Vila Simonte este pregatita atat pentru familii numeroase, cat si pentru cupluri sau persoane singure, in ceea ce priveste spatiile de cazare si atmosfera generala. Cu siguranta se va integra si se va simti confortabil, atat o persoana dinamica, cat si o persoana care cauta liniste si odihna. Activitatile din interiorul si exteriorul vilei sunt diversificate, adaptate cerintelor oaspetilor de pana acum, asadar, cu siguranta vei gasi ceva interesant de facut.

O alta valoare importanta dupa care ne ghidam activitatea la Vila Simonte este profesionalismul. Te intrebi dupa ce sistem lucram? Research, implementare, testare. Mereu cautam cele mai bune idei pentru a asigura tot confortul de care au nevoie oaspetii nostri, le implementam si pe urma testam rezultatele si feedback-urile. Functionam dupa un sistem bazat pe feedback, incredere reciproca si multa comunicare.

Cred ca e foarte important sa respectam acest sistem si sa cautam sa ne imbunatatim serviciile, deoarece tot timpul e loc de mai bine.

Noi credem ca Poiana Brasov e unul dintre locurile ideale de vizitat in toamna aceasta. Tu ce crezi? Noi iti propunem sa te convingi singur si sa accepti ca o data la ceva vreme, ai nevoie de un reset, de o schimbare de peisaj si dinamica. Ia-ti o cazare la Vila Simonte Poiana Brasov si bucura-te de o schimbare radicala, de servicii premium si privelisti de poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.