Apartament VIP - Vila Simonte - Cazare Poiana Brasov

Concediul la munte – oază de liniște și echilibru

Concediile la munte sunt alegerea ideală pentru cei care vor să fugă de aglomerația orașului, de haos, rutină și să se retragă în inima naturii, unde se simt ocrotiți, relaxați și își recapătă pofta de viață. Nopțile de iarnă sunt friguroase, însă amiezile sunt ideale pentru a te bucura de tot ceea ce există în jurul tău și de a împărtăși împreună cu cei dragi, cele mai frumoase clipe.

Zilele la Poiana Brașov sunt presărate cu voie bună, bucurie și râsetele copiilor care se aud de la kilometrii distanță. Este minunat să fii înconjurat de oameni fericiți, de copii curioși de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor și dornici să descopere locuri noi. 

Muntele are acest efect de atracție, e ca un magnet plasat strategic să te atragă spre el și să fii încântat de ceea ce poate să-ți ofere. De la peisajul rupt parcă din cele mai abstracte vise, la ospitalitatea oamenilor și mâncarea gustoasă, Poiana Brașov e locul de tranziție spre o altă lume, unde fiecare dintre noi s-ar simți minunat. 

Primul lucru pe care îl vei observa este ușurința cu care respiri, cum plămânii ți se umplu de aer curat și simți că trăiești cu adevărat. Este ca o trecere de la lumea haotică și aglomerată, la oaza de liniște, care te face să te oprești și să te gândești la timpul prezent, la bucuriile mici din viața ta și la lucrurile cu adevărat importante.

Concediul este perioada când trăiești cu adevărat în prezent, când îți permiți să nu te gândești la ce o să se întâmple mâine la muncă sau în viitorul apropiat. Nu există o scuză pentru cei care nu trăiesc prezentul, însă tuturor ni se întâmplă. Trecutul ne trezește nostalgie, iar viitorul stări de anxietate și neliniște. E important ca măcar o dată pe an, să-ți pui pe pauză toate planurile și gândurile și să trăiești câteva zile bucurându-te de fiecare lucru pe care îl faci, oricât de banal ar fi. Trebuie să fim recunoscători pentru ceea ce am reușit să realizăm și să avem încredere în noi. 

Muntele e pregătit să primească oameni curioși, care caută adrenalină și distracție, dar și oameni ce vor să se relaxeze și să privească din camera călduroasă, peisajul de un alb imaculat cu unele pete verzi, care amintesc de natura care hibernează.

Este un timp magic, creativ, care ne îmbracă pe fiecare în emoții de bucurie și entuziasm, iar Vila Simonte este locul perfect unde poți trăi cele mai plăcute momente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.