Concediul cu copiii la Poiana Brașov

Concediile cu copiii sunt o adevărată aventură, mai ales când aceștia au multă energie și sunt dornici să descopere cât mai multe locuri.
Poiana Brașov este un loc ofertant pentru părinții cu copii, deoarece există numeroase activități interesante atât pentru părinți, cât mai ales pentru cei mici.

Pornește în drumeție prin pădurile din Poiana Brașov

O activitate care îți va face din concediu o adevărată aventură este reprezentată de drumețiile prin pădure. Pregătește-te însă, deoarece vei primi multe întrebări de la copilul tău legat de păsările, animalele sălbatice și flora specifică acestor locuri. Nu te mira dacă te întâlnești cu vreo căprioară sau păsări precum: corbul, ciocănitoarea, mierla. Pregătește-ți aparatul foto și imortalizează momentul. 

Participă alături de copii la Fun Park-ul din Poiana Brașov 

Copiii vor fi încântați de diversitate și activitățile în aer liber, iar tu te vei distra pe cinste la Fun Park-ul din Poiana Brașov. Atât tu, cât și copiii tăi vor putea alege să se plimbe cu ATV-ul (au ATV-uri pentru copii mini-jeep), să participe la activități de tir cu airsoft sau tir cu arcul. Această experiență îi va bucura nespus, iar seara vor dormi imediat după o zi plină de aventuri și experiențe. 

Participă la cursuri de echitație

La Poiana Brașov poți opta să îți duci copilul la cursuri de echitație sau mai mult, să participi alături de ei la această activitate. Vei descoperi instructori specializați, pregătiți atât pentru începători, cât și pentru avansați, așadar nu-ți face griji dacă tu sau copilul tău nu ați mai făcut echitație până acum. Va fi o experiență memorabilă!

Drumeție cu telecabina

Înainte de a-ți rezerva concediul la Poiana Brașov, trebuie să știi că ai posibilitatea să faci drumeție cu telecabina, atât tu, cât și copiii. Călătoria este de aproximativ 7 minute urcare cu Telecabina Capra Neagră. Poți coborî pe jos aproximativ 20 minute până la Cabana Postăvaru, unde ai posibilitatea să servești un ceai, să mănânci și să te încarci cu energie pentru restul drumeției. Experiența drumeției cu telecabina este incredibilă, iar peisajul îți va tăia respirația. 

Ture cu bicicleta pe trasee montane

Dacă ești adeptul activităților în familie sau în grup, îți recomandăm turele cu bicicleta pe traseele montane special amenajate, atât pentru copii, cât și pentru avansați. Experiența este una inedită. Nu uita să iei în rucsac apă și mâncare deoarece probabil te vei întoarce doar seara. În plus, atunci când pornești în drumeții cu bicicleta este indicat să ai la tine și o trusă de prim-ajutor, o roată de rezervă, o pompă și un bec pentru bicicletă.

Un concediu alături de copiii se poate transforma în cel mai frumos concediu dacă alegi destinația potrivită. Este foarte important să alegi o destinație unde puteți face activități împreună, astfel ei nu se vor plictisi, iar tu te vei putea bucura de drumeții, frumusețea naturii și experiențe de neuitat. Rezervă-ți concediul la Poiana Brașov și adună amintiri memorabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.