Concediu cu copii sau fără?

Concediile sunt alegerea perfectă atunci când vrei să te relaxezi, să uiți de agitația urbană și să te conectezi cu propria persoană și cu tot ceea ce există în jurul tău.

Știm că atunci când ai copii, concediile nu mai sunt la fel ca în perioada în care erați doar voi doi și nu conta atât de mult destinația, cât momentele trăite împreună.

Cum preferi: concediu cu copii sau fără copii? 

Atunci când ai copii lucrurile se schimbă și trebuie să fii foarte atent când alegi o destinație: să nu fie foarte departe deoarece copiii nu au răbdare să petreacă mult timp în mașină sau avion, să fie activități pentru familii, locuri de joacă pentru copii și multe alte elemente de care e nevoie să ții cont pentru a face concediul plăcut atât pentru voi, cât și pentru cei mici. 

Chiar dacă unii consideră că vacanțele cu copiii au o serie de dezavantaje, principalul beneficiu este că petreceți mai mult timp în familie, vă conectați, comunicați și vă bucurați împreună de locurile pe care le descoperiți și de activitățile pe care le faceți împreună.

Mulți părinți aleg să plece singuri în concediu și să lase copiii cu rudele sau cu cineva apropiat. Nu este un lucru deloc greșit, deoarece e important să petreci timp doar voi doi, să discutați aspecte pe care nu apucați să le discutați acasă și să vă bucurați de momentele de intimitate. În plus, un alt avantaj al călătoritului fără copii este că poți alege o destinație mai exotică sau îndepărtată. Printre dezavantajele pe care unii părinți le semnalează după 2-3 zile de concediu se numără dorul de copii și grija pe care o au pentru ei atunci când sunt departe. În plus, dacă sunteți obișnuiți să petreceți mult timp împreună cu copiii și călătoriți rar, s-ar putea să nu reușiți să vă bucurați de concediu așa cum v-ați dori.

Chiar dacă este costisitor și multe familii nu își permit, soluția potrivită este să reușești să plănuieși 2 concedii mai scurte: unul cu copiii și unul cu partenerul de viață. În acest fel petreci timp alături de copii și ai parte și de intimitate doar cu persoana iubită.

Poiana Brașov este destinația potrivită atât pentru familii cu copii, cât și pentru cuplurile care vor să petreacă timp departe de grijile zilnice și să se bucure de momentele trăite împreună. 

Pentru familii cu copii există numeroase activități precum: echitație, drumeții, drumeții cu telecabina, activități la Fun Park-ul din Poiana Brașov, plimbări cu bicicletele pe trasee special amenajate și multe altele. Aceleași activități, la care se adaugă plimbările cu ATV-urile, pot fi desfășurate și dacă plănuiești un concediu fără copii. La Vila Simonte poți alege din 15 spații de cazare special amenajate pentru a-ți oferi intimitatea și relaxarea de care ai nevoie. 

Așadar, chiar dacă plănuiești concediul cu sau fără copii, Poiana Brașov este locul ideal pentru clipe minunate petrecute împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.