Ce poti face iarna la Poiana Brasov – activitati pentru toate gusturile

Iarna e un anotimp care la prima vedere, nu-ți oferă foarte multe opțiuni de distracție, asta dacă o petreci acasă. La Poiana Brașov, iarna au loc cele mai diverse activități comparativ cu restul anului, atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. Fie că ești o persoană activă și vrei să trăiești senzații tari, pline de adrenalină, fie că ești o persoană ce vrea să se relaxeze, cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău. Iată câteva idei de activități la Poiana Brașov, care te vor face să trăiești momente de neuitat:

Echitația

La Poiana Brașov există mai multe centre de echitație, cu instructori și diferite cursuri, atât pentru începători, cât și pentru cei mai avansați. Așadar, dacă nu știi să călărești și mereu ți-ai dorit să încerci, acum ai ocazia. Peisajele au o frumusețe aparte, de poveste și merită descoperite și admirate. Dacă echitația nu îți surâde, te poți bucura de o plimbare cu sania trasă de cai. Traseele sunt special gândite pentru a vedea cele mai frumoase peisaje montane.

Săniușul 

Dacă îți place zăpada și vrei să-ți amintești iernile copilăriei, când ieșeai la săniuș cu prietenii, nu mai sta pe gânduri. La Poiana Brașov găsești zone special amenajate pentru săniuș, cu diferite grade de dificultate, unde pot participa și copiii. Permite-ți să mai fi încă o dată copil și distrează-te, bucură-te de peisaj și zăpadă.

Schi și snowboarding

Poiana Brașov este cunoscută în primul rând pentru pârtiile sale de schi, atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Este cea mai modernă și complexă stațiune de schi din România, așadar, dacă încă nu știi să schiezi, ai șansa să înveți alături de instructori calificați și pasionați de ceea ce fac. Snowboarding-ul este la mare căutare în fiecare iarnă și tot mai mulți oameni vor să învețe, însă e important să respecți instrucțiunile și zonele marcate pentru a nu exista incidente.

Parapanta

Dacă nu ești pasionat de snowboarding, schi și nu vrei să faci echitație, dar îți plac sporturile extreme și vrei să te bucuri de panoramă, ai șansa să sari cu parapanta. În Poiana Brașov găsești mai multe centre, iar alături de un instructor profesionist, te vei simți în siguranță și îți vei dori să repeți experiența. 

Adună momente de neuitat, amintiri pe care le poți povesti celor dragi și rezervă-ți concediul și sărbătorile la Poiana Brașov. Vila Simonte este locul ideal unde te poți relaxa după o zi lungă de adrenalină și activități. Ai parte de un peisaj minunat, iar poveștile de seară la un ceai fierbinte din partea casei, sunt tot ce ai nevoie pentru a te simți într-o familie. Mintea ta are nevoie de relaxare, de momente de respiro și clipe care rămân mult timp întipărite în memorie. Meriți să te distrezi și să te bucuri de natură, de tot ceea ce există în jurul tău. Natura crează conectare, aduce echilibru în viața noastră și ne ajută să ne detașăm și să ne bucurăm cu adevărat.

Când ai râs zdravăn ultima dată? Vino la Poiana Brașov și alege activitățile care ți se potrivesc, relaxează-te, fii tu și bucură-te de peisajele montane și aerul curat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.