Ce activități poți face la Poiana Brașov toamna?

O excursie la Poiana Brașov toamna este un minunat prilej de relaxare și recreere într-un peisaj de vis. Natura oferă un adevărat spectacol al culorilor iar lumina blândă a soarelui și aerul răcoros vin să completeze peisajul.

Muntele este o destinație potrivită pentru orice moment al anului, dar toamna are un farmec aparte. Există o mulțime de activități de care să te bucuri toamna la Poiana Brașov, împreună cu familia sau cu prietenii.

  1. Este momentul perfect pentru drumeții. Temperaturile mai scăzute sunt ideale pentru a lua traseele la pas și a te bucura de aerul curat și de culorile superbe ale frunzelor în cădere. La Poiana Brașov vei găsi cu siguranță un traseu care să-ți placă.
  2. Dacă nu ești adeptul drumețiilor, alege plimbarea cu telecabina. Panorama pe care o vei descoperi în vârf de munte îți va tăia răsuflarea. Vei simți că plutești efectiv printre nori, deasupra orașului. Nu uita aparatul de fotografiat! Cu siguranță îți vei dori să păstrezi aceste peisaje superbe în albumul cu amintiri. 
  3. Dacă iubești adrenalina, te poți bucura de o plimbare cu ATV-ul. Descoperă cele mai ascunse poteci de pădure și cele mai frumoase peisaje într-o plimbare pe 4 roți. Centrele de închiriere îți pun la dispoziție ATV-ul și echipamentul de protecție necesar ca tu să te bucuri de o plimbare fără griji.

După toate aceste activități, poți petrece seara la Poiana Brașov într-unul din restaurantele cu specific românesc, unde poți gusta preparate tradiționale delicioase pentru a-ți reîncărca bateriile. 

La Vila Simonte te așteptăm să te retragi la căldura șemineului după o zi plină de activități cu un ceai sau o ciocolată caldă în mână, dacă preferi solitudinea. Dacă îți dorești interacțiune, poți participa la serile noastre de board games.

Rezervă-ți camera preferată și vino să te bucuri de aer curat și peisaje superbe de toamnă la Poiana Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.