Bucură-te de seri relaxante lângă șemineu

Ce poate fi mai frumos în serile răcoroase de toamnă, când vântul rece suflă la geam, decât o cană de ceai sau un pahar de vin servite lângă foc?

O seară relaxantă în care să povestești cu cei dragi la căldura șemineului este cel mai frumos mod de a încheia o zi plină de aventuri în natură. Sau poate preferi să petreci puțin timp doar tu cu tine în fotoliu, eventual cu o carte în mână și o pătură confortabilă.

Serile de toamnă-iarnă la Vila Simonte sunt momente de relaxare, pe care le poți petrece așa cum îți dorești. Dacă îți dorești socializare, te poți bucura de o seară de jocuri de societate în lobby. Iar dacă îți dorești liniște și intimitate, te poți retrage lângă șemineu să te încălzești după ce ai petrecut o zi întreagă afară cu drumeții sau sporturi de iarnă.

Ia-ți timp să te bucuri de toate activitățile pe care le-ai amânat de ceva timp. Citește cartea care te așteaptă de câteva săptămâni pe noptieră, fă acea drumeție la munte, pe care ai tot planificat-o fără succes, petrece timp cu familia ta în natură, la aer curat. Sau oferă-ți o pauză de la activități și bucură-te de un timp în care doar să stai să te odihnești. Suntem atât de obișnuiți cu acțiunea în permanență, încât rareori ne dăm suficiente pauze în care pur și simplu să nu facem nimic.

Rezervă unul dintre cele 3 spații de cazare de la Vila Simonte care dispun de șemineu, și bucură-te de intimitate la căldura focului. Fie că alegi să îți petreci sejurul cu familia sau doar cu persoana iubită, o seară petrecută la căldură, lângă șemineu, este perfectă după o zi de drumeții în pădure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.