Activități de iarnă cu copiii la Poiana Brașov

Plănuiești un concediu la Poiana Brașov iarna aceasta dar nu știi dacă e o destinație potrivită pentru copii?

Indiferent dacă sezonul sporturilor de iarnă a început sau nu, Poiana Brașov este o destinație potrivită pentru toată familia pe tot parcursul anului. Copiii adoră Poiana pentru multitudinea de activități pe care le pot face. În plus, iarna este un anotimp cu atât mai potrivit, pentru că cei mici adoră zăpada ❄

Ce activități poți face iarna cu copiii la Poiana Brașov?

  • Jocuri la Centrul de Agrement. Copiii adoră centrul de agrement pentru că le pune la dispoziție o mulțime de jocuri distractive, multe dintre ele fiind potrivite pentru întreaga familie. Petrece o zi plină de zâmbete împreună cu copiii tăi la Centrul de Agrement și uită de toate grijile cotidiene.
  • Schi, snowboard sau săniuș. Când se așterne zăpada, Poiana devine locul de întâlnire pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Găsești pârtii potrivite pentru orice nivel de dificultate și instructori care sunt gata să vă învețe să schiați împreună cu cei mici. O zi petrecută pe pârtie te va relaxa complet.
  • Drumeții. Plimbările prin pădure sunt o activitate potrivită pentru orice anotimp, cu atât mai mult iarna. Aerul răcoros de munte te va umple de energie și de voie bună. În plus, drumețiile sunt potrivite chiar și atunci când încă nu s-a așternut zăpada. Fă o plimbare cu copiii pe traseele din Poiana Brașov și bucurați-vă împreună de un ceai cald la întoarcere.

Nu-ți fie teamă că cei mici se vor plictisi! Poiana Brașov oferă diversitate în ceea ce privește opțiunile de petrecere a timpului în familie, așa că sigur veți găsi o activitate care să vă placă tuturor.

Te așteptăm la Vila Simonte să te bucuri împreună cu familia de un concediu liniștit iarna aceasta. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii.