4 motive pentru care merita sa-ti iei concediu in tara in vremuri de pandemie

Chiar daca de un an pandemia a impus numeroase restrictii, fiecare dintre noi are nevoie de momente de relaxare, de deconectare de agitatia urbana si odihna.
Respectand masurile de siguranta si avand grija de tine si de ceilalti din jur, concediul la munte este una dintre solutiile care te va ajuta sa-ti conservi energia si sa te bucuri de clipele petrecute alaturi de cei dragi.

Iata 4 motive pentru care merita sa-ti iei concediu in tara in vremuri de Covid

1. Sustii turismul romanesc

In aceasta perioada sa calatoresti in alta tara este destul de periculos si nesigur, deoarece legile se schimba de la o zi la alta, iar aeroporturile sunt locuri frecventate de foarte multi oameni zilnic.
Turismul romanesc a avut mult de suferit, iar daca-ti planifici concediul undeva in tara, contribui la redresarea economiei si a turismului in tara noastra. Cei mai multi turisti aleg in aceasta perioada concediile la munte, deoarece se pot bucura de natura, de timpul petrecut in familie.

2. Esti mai productiv la munca si alungi stresul

Stim ca zilele de concediu sunt limitate, iar cea mai buna optiune pentru a nu pierde timpul pe drum si prin aeroporturi, este sa alegi o destinatie romaneasca. Vei reusi sa te relaxezi intr-un cadru cunoscut si sa te bucuri de momentele de relaxare dupa care tanjesti de atata timp.

3. Ai grija de familie si te bucuri de timp alaturi de cei dragi

Calatorind in tara poti avea mai multa grija de familie, deoarece esti intr-un cadru familiar, cunoscut. Este stresant sa calatoresti in tari indepartate in aceasta perioada, deoarece nu stii ce se poate intampla, ce restrictii apar peste noapte in tara respectiva, iar pentru ca esti atat de departe de casa, poate fi un stres suplimentar pentru tine. Nu ai nevoie de stres, ci de relaxare si odihna.

4. Nu pierzi timp pe drum, descifrand harti si cautand cazare intr-o tara straina

Un alt motiv important pentru care merita sa-ti iei concediu in tara in aceasta perioada este ca te poti urca in propria masina si sa calatoresti in siguranta pana la destinatie. Intr-o tara straina intervin mai multi factori care-ti pot scurta concediul si sa constituie un stres in plus: nu gasesti hotelul, nu stii sa folosesti mijloacele de transport in comun, nu cunosti limba, nu cunosti orasul si esti nevoit sa stai majoritatea timpului in hotel.

Exista numeroase alte motive pentru care merita sa alegi o calatorie sigura in propria noastra tara si cu siguranta te-ai gandit deja la ele. Ia-ti familia sau prietenii si petreceti momente memorabile impreuna, incununate de relaxare, activitati dinamice si bucurie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website utilizeaza cookie-uri in scopurile mentionate in Politica de confidentialitate si Termenii si Conditii. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).